SRBIJO, ZABORAVI NA SPAVANJE! Evo kada Nikola Jokić kreće u pohod na NBA prsten

Novosti online

23. 05. 2023. u 06:21

NIKOLA Jokić i Denver su na korak od istorije. NBA prsten je tu, treba ga samo pokupiti.

СРБИЈО, ЗАБОРАВИ НА СПАВАЊЕ! Ево када Никола Јокић креће у поход на НБА прстен

Tanjug/AP

Nakon što su u ligaškom delu sezone bili najbolja ekipa Zapada, čudesni Somborac i Nagetsi su protutnjali plej-ofom Zapadne konferencije. Sa čak 12 pobeda u 15 utakmica! Minesota i Finiks su uspeli da ukupno zabeleže tri pobede, Lejkersi nisu nijednu.

Sada ih čeka veliko finale protiv najbolje ekipe Istoka, što će gotovo izvesno biti Majami koji vodi 3:0 u seriji protiv Bostona. Iako se američka javnost nadala holivudskom blokbasteru u finalu između dva najveća kluba Los Anđeles lejkersa i Bostone seltiksa, lopta je rekla svoje i dva najbolja, a ne najatraktivnija tima će igrati u borbi za NBA prsten.

Imaće Denver makar dan više da se odmori za veliko finale. Možda i više ako Boston izbegne metlu na Istoku. Početak velikog finala je zakazan za sledeću nedelju, noć između četvrtka i petka. Poznate su i satnice mečeva finalne serije. Prva utakmica kreće u petak u 2.30 ujutro po našem vremenu.

Utakmica broj dva je zakazana tri dana kasnije u 2.00 ujutro, treća je opet tri dana kasnije u 2.30 ujutro, četvrta dva dana posle treće u 2.30. Svaka naredna bi se igrala na tri dana u terminima od 2.30 časova, a jedino bi se eventualna sedma igrala u terminu od 2.00 ujutro po našem vremenu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)