ZVEZDA NA KORAK OD FINALA ABA LIGE, ALI... Duško Ivanović: Ono nije bilo realno!

Novosti online

22. 05. 2023. u 16:34

CRVENA zvezda nalazi se na korak od novog finala ABA lige. Crveno-beli u utorak igraju drugi meč polufinala protiv Budućnosti. Očekivanja pred susret u Podgorici izneo je trener Beograđana, Duško Ivanović.

ЗВЕЗДА НА КОРАК ОД ФИНАЛА АБА ЛИГЕ, АЛИ... Душко Ивановић: Оно није било реално!

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Crnogorski sturčnjak smatra da rezlika u prvom meču (93:55) nije realan odnos snaga dva tima.

- Očekuje nas novi meč protiv Budućnosti, kluba koji poštujemo i protiv tima protiv koga nas očekuje u utorak težak posao. Odigrali smo odličnu utakmicu u Beogradu, ali sada igramo na gostujućem terenu gde će košarkaši Budućnosti imati podršku, a sigurno će odigrati vrlo angažovano jer rezultat prve utakmice nije realan pokazatelj njihovog kvaliteta. Idemo da odigramo čvrsto, dobro, sa puno energije i sa željom da pobedimo - rekao je Ivanović.

Centar crveno-belih Filip Petrušev zna šta je potrebno da ekipa trijumfuje i plasira se u finale regionalnog takmičenja.

- Dobro se poznajemo sa ekipom Budućnosti, sledi nam četvrti meč ove sezone. Prethodni smo odigrali odlično, ali taj meč, i razlika u toj utakmici nisu merilo kvaliteta ekipe Budućnosti. Sada će igrati pred svojim navijačima, sa željom da se pokažu u boljem svetlu i da dođu do pobede, čime bi vratili seriju u Beograd. Moramo biti spremni da istaknemo naše kvalitete i nametnemo ritam koji nama odgovora kako bi došli do rezultata, a to je pobeda i plasman u finale - istakao je Petrušev.

Podsetimo, duel u "Morači" na programu je u utorak od 20 sati, a meč će suditi Matej Boltauzer, Milan Nedović i Denis Hodžić.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri