NJIMA ISTIČU UGOVORI: S kojim igračima će Partizan uopšte ući u narednu sezonu?

Novosti online

11. 05. 2023. u 20:48

PARTIZAN je Evroligu završio u četrvrtfinalu porazom od Real Madrida 3-2 u seriji. Crno-bele do kraja sezone očekuje borba za trofej u ABA ligi, a onda da se vidi šta će biti sa timom.

ЊИМА ИСТИЧУ УГОВОРИ: С којим играчима ће Партизан уопште ући у наредну сезону?

FOTO: M. Vukadinović

Naime, velikom broju košarkaša i to nosiocima igre ističu ugovori, pa ostaje da se vidi kome će i da li će biti ponuđen produžetak saradnje.

Ugovor do kraja aktuelne sezone ističu Zeku Ledeju, Aleksi Avramoviću, Kevinu Panteru, Matijasu Lesoru, Džejmsu Naneliju, Danteu Egzumu, takođe i Joanisu Papapetruu samo što kod njega postoji opcija za novim, prenosi "Mocartsport".

Oni koji imaju ugovore i za takmičarsku 2023/2024. godinu su Uroš Trifunović, Balša Koprivica, Jam Madar, Alen Smailagić, ali i Danilo Anđušić. Nije poznato kakav je status Tristana Vukčevića.

Podsetimo, Partizan u ponedeljak počinje plej-of ABA lige protiv Studentskog centra. Ukoliko eliminiše Podgoričane u polufinalu će igrati sa boljim iz duela Cedevita Olimpija - FMP (trenutno je 1-1). Drugi polufinalni par čine Crvena zvezda i Budućnost.

BONUS VIDEO: MADRID TO NE PAMTI: "Grobari" napravili feštu u prestonici Španije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna