OBRADOVIĆ IMA PORUKU ZA NAVIJAČE: Da uzvratimo gostoprimstvo, sve ovo je deo sporta

Novosti online

29. 04. 2023. u 18:36

TRENER Partizana, Željko Obradović, svestan je da bi navijači mogli da prirede nimalo lep doček košarkašima Reala u "Areni", zbog svega što se dešavalo u finišu druge utakmice u Madridu. Zbog toga on smiruje tenzije.

ОБРАДОВИЋ ИМА ПОРУКУ ЗА НАВИЈАЧЕ: Да узвратимо гостопримство, све ово је део спорта

FOTO: KK Budućnosti/Filip Roganović/ABA liga

Trofejni stručnjak ističe da moraju Madriđanima da uzvrate gostoprimstvo, pošto je "kraljevski klub" veoma lepo i srdačno dočekao crno-bele.

- Šta bih ja voleo - da naši navijači shvate da je ovo deo sporta, igrači su pričali između sebe i na tome treba da se završi. Mi smo u ove dve utakmice naišli na fenomenalno gostoprimstvo Reala. Mislim da i mi u Beogradu to treba da uzvratimo, da se nijedan igrač, član stručnog štaba ili navijač Reala ne oseća neprijatno, nego da iz Beograda pošaljemo sliku kakva je uvek bila na našim utakmicama - rekao je Obradović, a preneo "Mocartsport".

Podsetimo, u završnici prošle utakmice došlo je tuče na parketu nakon što je Serhio Ljulj nesportski faulirao Kevina Pantera.

Zbog pomenutog incidenta Evroliga je kaznila kapitena Partizana i Matijasa Lesora koji će propustiti treći meč, baš kao i Gabrijel Dek i Geršon Jabusele na drugoj strani.

Crno-beli vode sa 2-0 u seriji i još jedna pobeda ih deli od plsmana na Fajnal for.

BONUS VIDEO: MADRID TO NE PAMTI: "Grobari" napravili feštu u prestonici Španije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini