PANTER O KAZNI EVROLIGE: Svi učimo iz grešaka, želim da se indicent kao ovaj ne ponovi nikada više

Novosti online

28. 04. 2023. u 19:16

VELIKI udarac doživeo je Partizan. Najbolji igrač crno-belih propustiće naredna dva meča u Evroligi. Upravo se kapiten "parnog valjka" oglasio posle odluke koju je donela disciplinska komisija elitnog takmičenja.

ПАНТЕР О КАЗНИ ЕВРОЛИГЕ: Сви учимо из грешака, желим да се индицент као овај не понови никада више

FOTO: M. Vukadinović

Kao što je poznato Panter je na sinoćnoj utakmici burno reagovao nakon oštrog faula Serhija Ljulja. Sve je potom eskaliralo u ozbiljnu tuču na parketu "Vizink centra".

- Emocije su uzele najbolje od mene juče. Žao mi je zbog svog ponašanja i izvinjavam se svom timu, našim protivnicima, navijačima i Evroligi. Naš tim ove godine ima istorijske rezultate nadam se da smo sposobni da završimo sezonu na terenu. Svi učimo iz grešaka. Već smo pričali sa nekim igračima Real Madrida posle utakmice i svi želimo da budemo sigurni da se indicent kao ovaj neće ponoviti nikada više. Molim naše navijače da nam pomognu da situacija ne eskalira i da pokažemo ko smo i da kao klub prezentujemo najbolji mogući stav naredne nedelje u Beogradu - napisao je Panter na Tviteru.

Podsetimo, pored Pantera iz redova Partizana je kažnjen i Matijas Lesor, dok su to u Realu Geršon Jabusele i Gabrijel Dek.

Treća utakmica četvrtfinala igra se u utorak 2. maja od 20.30 u "Areni".

BONUS VIDEO: MADRID TO NE PAMTI: "Grobari" napravili feštu u prestonici Španije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

SI APLAUDIRAO VUČIĆU: Ove moćne reči predsednika Srbije oduševile najmoćnijeg čoveka sveta (VIDEO)