ŠTA SVE NEĆE DA GA SNAĐE: Kavai Lenard teško povređen, čeka ga duga pauza

Tanjug/Novosti online

26. 04. 2023. u 22:35

AMERIČKI košarkaš Kavaj Lenard pokidao je Meniskus tokom duela protiv Finiks Sansa, kako prenosi novinar "Atletika" Šems Čarnija čeka ga pauza od nekoliko meseci.

ШТА СВЕ НЕЋЕ ДА ГА СНАЂЕ: Каваи Ленард тешко повређен, чека га дуга пауза

FOTO: AP

Lenard je tokom regularnog dela sezone odigrao mali broj utakmica, da bi protiv ekipe Finiksa u prvoj rundi plej-ofa u tri utakmice u proseku postizao 32 poena, uz sedam skokova i šest asistencija.

Košarkaši Finiksa su noćas u petoj utakmici na svom terenu pobedili Los Anđeles Kliperse 136:130. Finiks je dobio seriju protiv LA Klipersa 4:1.

Najefikasniji u ekipi Finiksa bio je Devin Buker sa 47 poena, 10 asistencija i osam skokova, dok je Kevin Durent dodao 31 poen. U poraženom timu najbolji je bio Norman Pauel sa 27 poena, a Mejson Plamli dodao je 20 poena i imao je 10 skokova.

Podsetimo, sestra Kavaija Lenarda nedavno je osuđena na doživosnu kaznu zatvora zbog brutalne pljačke, te nema sumnje da je ovo težak mesec za košarkaša rođenog u Kaliforniji.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)