"DOĐE ČOVEK SAT VREMENA RANIJE..." Avramović otkrio kako je Kevin Panter presudio Realu usred Madrida

Novosti online

25. 04. 2023. u 23:47

KOŠARKAŠI Partizana dobili su nestvarnu košarkašku dramu protiv Real Madrida, a nakon meča Aleksa Avramović poručio je da ceno-beli mogu sa svima da igraju.

ДОЂЕ ЧОВЕК САТ ВРЕМЕНА РАНИЈЕ... Аврамовић открио како је Кевин Пантер пресудио Реалу усред Мaдрида

FOTO: KK Partizan/Tviter

Aleksa Avramović je u pobedi crno-belih 87:89 ubacio osam poena, a nakon meča nije krio zadovoljstvo:

- Izvanredan je osećaj. Igrali smo protiv kluba koji ima ambicije da pobedi i osvoji sva takmičenja u kojima učestvuje. Okej, Kevin (Panter) je imao neverovatno veče. Nosio nas je uz Dantea (Egzuma). Odigrao je kapitenski, mi mu verujemo. Radujemo se, ovo je iza nas. Sutra nas očekuje analiza, gledaćemo da ne zavisimo od jedne lopte u narednom meču.

Crno-beli su slavili trojkom Kevina Pantera u poslednjim sekundama meča.

- Šut koji on vežba sigurno 15 godina. Svaki dan to radi na treningu. Kevin Panter usavršava taj šut, dođe sat vremena ranije na trening i radi na njemu, to nije ništa novo za njega. Pogodio je jedan i u Monaku. Ne znam šta je Jabusele očekivao, da li da ide dole, ne znam, rekao je Avramović.

Crno-beli su sada kompletan pritisak prebacili na rivala, koji je izgubio prednost domaćeg terena.

- Jedno je sigurno, pritisak je na njima. Ući će mnogo agresivnije u naredni meč. Iskusni su oni jako. Imaju Serhija Ljulja, Rudija Fernande za ovakve utakmice, iza sebe imaju mnogo toga, iskusniji su. Nama je motivacija da se takmičimo, pobedite nas ako ste bolji. Zaslužujemo da idemo na fajnal for, imamo respektabilan tim, poručio je igrač crno-belih.

Fokus je potom prebacio na saigrače.

- Ovo je najbolja utakmica u sezoni. Kevin je odradio fenomenalan posao, ali ne mogu da ne pohvalim Jama Madara. Ubacio je dva teška šuta. Svako je dao svoj doprinos. Na kraju je sve to rezultiralo pobedom. Ako želite da dobijete Real, morate da date svoj maksimum, istakao je Aleksa Avramović. 

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRPSKA KOŠARKA TUGUJE: Preminuo jedan od dvojice trenera koji su sve osvojili sa reprezentacijom