"DELIJE" SU OVO ČEKALE! Luka Vildoza se ekspresno oglasio po pitanju selidbe u Panatinaikos: "Pre Zvezde sam bio niko, želim da ostanem"

Novosti online

11. 03. 2023. u 20:00

CRVENA zvezda prethodne noći poražena je od Panatinaikosa, a danas je odjeknula vest da bi grčki klub crveno-belima mogao da "otme" Luku Vildozu.

ДЕЛИЈЕ СУ ОВО ЧЕКАЛЕ! Лука Вилдоза се експресно огласио по питању селидбе у Панатинаикос: Пре Звезде сам био нико, желим да останем

FOTO: M. Vukadinović

Ipak, argentinski maestro nije dozvoli da dugo kuljaju lažne glasine i da delije strahuju, pa je odmah rešio da se javno oglasi po pitanju onoga što se danas provlačilo kroz košarkašku štampu.

- Bili smo u avionu i kad smo sleteli počele su da mi stižu poruke, telefon mi se ‘zapalio’, svi su me pitali za to. Odmah sam pozvao svog agenta, bio je u čudu, prvi put je čuo za to. Normalno je da klubovi prate i gledaju igrače, ništa to nije novo, prate se svi svuda, ali ništa od ovoga nije istina - rekao je Vildoza za "Mondo".

On je presrećan svojim boravkom na Malom Kalemegdanu i želi da ostane u klubu i naredne sezone.

- Sjajno se osećam ovde zaista, život je dobar, volim klub, saigrače. Ne zaboravljam da me je Zvezda vratila u život i pomogla mi da postanem ovo što sam sad. Kada sam se vraćao iz NBA bio sam niko, ne bih ovo postao bez kluba. Da jasno kažem - da, ostao bih i sledeće sezone. Imam i ugovor na još jednu godinu. Naravno niko ne može da zna šta će biti na leto, zavisiće i od rezultata i svega. Videćemo, ali želim da ostanem - jasan je Argentinac.

Vildoza bi voleo da u narednoj sezoni nastavi saradnju sa sunarodnikom Fakundom Kampacom.

- Ja sam ga doveo, ugovor ima i za sledeću sezonu. Nikad se ne zna. Obojici nam se sviđa ovde, lepo nam je. Navijači nam mnogo pomažu, osećamo se kao kod kuće kad vidimo argentinske zastave, čujemo povike ‘Argentina, Argentina - zaključio je Argentinac.

BONUS VIDEO: JOKIĆEVA „STOTKA“: Koga Srbin juri po broju trpl-dablova

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

VELIKO IZNENAĐENJE! Novak Đoković doneo odluku pred Rolan Garos koju niko nije očekivao