JOKIĆ KAO KVOTERBEK: Srbin oduševio svet maestralim asistencijama (VIDEO)

Novosti online

11. 03. 2023. u 09:56

NIKOLA Jokić je pružio još jednu sjajnu partiju u NBA ligi, ali uprkos tome Denver je poražen od San Antonija sa 128:120, a srpski as je još jednom pokazao umetnost dodavanja.

ЈОКИЋ КАО КВОТЕРБЕК: Србин одушевио свет маестралим асистенцијама (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Navijači u "Kapitan Uan areni" kao da su u jednom trenutku gledali američki fudbal, pošto je centar Nagetsa izgledao kao kvoterbek.

Jokić je u dva navrata proigrao saigrače tako što je bacio loptu iz auta preko celog terena i na taj način je pokazao zašto bi bilo nepravedno ukoliko mu se i treći put ne dodeli MVP priznanje.

On je najpre u prvoj četvrtini odlično uposlio Kentavijusa Koldvel-Poupa, a potom u finišu drugog kvartala i Džamala Mareja.

Podsetimo, centar Nagetsa je na ovom meču došao do 26. tripl-dabla u sezoni - 37 poena, 11 skokova i 11 asistencija, ali Denver je prvi put izgubio u sezoni kada je on ostvario trpl-dabl.

BONUS VIDEO: JOKIĆEVA „STOTKA“: Koga Srbin juri po broju trpl-dablova

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)