SERELIS ŽELI ZVEZDI DA STANE NA PUT ZA TOP 8: Ićićemo na pobedu protiv Zvezde, očekujem veliku podršku navijača

Novosti online

09. 03. 2023. u 15:52

Trener košarkaša Panatinaikosa Hristos Serelis izjavio je danas da će klub iz Atine ići na pobedu protiv Crvene zvezde u 28. kolu Evrolige.

СЕРЕЛИС ЖЕЛИ ЗВЕЗДИ ДА СТАНЕ НА ПУТ ЗА ТОП 8:  Ићићемо на победу против Звезде, очекујем велику подршку навијача

Foto: Profimedia

Panatinaikos će sutra od 20 časova u Atini dočekati Crvenu zvezdu. Panatinaikos je sinoć u gostima poražen od Monaka 84:70, dok je Crvena zvezda u Beogradu pobedila Efes 94:75. - Očekujem da vidim da naši igrači budu posvećeni defanzivi svih 40 minuta. Igramo na svom terenu, navijači će nam pomoći, moramo da igramo čvršće u odbrani, da pokrijemo greške jedni drugima. Od kada sam se priključio timu, na svakom treningu, na svakoj utakmici poručujem igračima da ne možemo da budemo nezainteresovani - rekao je Serelis, prenosi zvanični sajt Panatinaikosa.

On je podsetio da je Crvena zvezda želi da se plasira u plej-of Evrolige.
 - Moramo da se trudimo da pobedimo u svakoj utakmici. Crvena zvezda dolazi posle velike pobede nad Efesom, a oba tima će biti umorna. Cilj Zvezde je da se plasira u plej-of, ali nemojte da mislite da ćemo da budemo ravnodušni. Glavni cilj svih nas je da pokažemo čvrstinu i da želimo da se borimo za pobedu - zaključio je Serelis.
 Crvena zvezda je trenutno na 13. mestu na tabeli Evrolige sa 12 pobeda i 15 poraza, dok je Panatinaikos 16. sa skorom 8/19.
 

BONUS VIDEO: "STRAH JE ČUDO": Duljaj posle novog kiksa Partizana: Najgore je kad se izgubi samopouzdanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)