"TEŠKO JE DA NE GLASATE ZA JOKIĆA!" Letonac nahvalio Srbina: NJegove brojke su istorijske, on briljira u kontinuitetu

Novosti online

05. 03. 2023. u 13:42

NIKOLA Jokić je dvostruki uzastopni MVP NBA lige, a po prikazanom u toku ove sezone zaslužio je da ovo laskavo priznanje ponese i treći put zaredom.

ТЕШКО ЈЕ ДА НЕ ГЛАСАТЕ ЗА ЈОКИЋА! Летонац нахвалио Србина: Његове бројке су историјске, он бриљира у континуитету

FOTO: Tanjug/AP

Letonski košarkaš Krisapts Porzingis sipao je pohvale na račun centra Denvera i on nema dilemu ko bi trebalo da bude najbolji igrač najjače košarkaške lige na svetu.

- Teško je da idete protiv Jokića. Njegovi brojevi su istorijski. Iz godine u godinu. Isto je i ove sezone i zato sigurno ima najveće šanse da bude MVP. Morate da poštujete Embida. Luka je sjajan, Tejtum ima odličnu godinu. Međutim, teško je da ne glasate za Jokića. Nagetsi su broj jedan na Zapadu, a on u kontinuitetu briljira - rekao je Porzingis.

Letonac ipak smatra da je Dirk Novicki najbolji Evropljanin koji je igrao u NBA.

- Novicki je bio MVP lige, ima titulu i bio je MVP finala. Imam veliko poštovanje prema Draženu Petroviću, Toniju Parkeru, Pau Gasolu, ali Dirk je za mene najbolji sa Starog kontinenta u NBA ligi - zaključio je Porzingis.

Srpski as blista ove sezone, posebno je bio dominantan u februaru kada je dobio zvanje MVP meseca Zapadne konferencije, zahvaljujući učinku od 22,6 poena, 14,2 skoka i 10,2 asistencija po utakmici.

BONUS VIDEO: JOKIĆEVA „STOTKA“: Koga Srbin juri po broju trpl-dablova

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)