"PRILIČNO NEOBIČNA SITUACIJA": Željko Obradović o uticaju zemljotresa u Turskoj na meč Partizan - Fenerbahče

Novosti online

22. 02. 2023. u 15:55

KOŠARKAŠKI klub Partizan će sutra od 21 sat dočekati u "Štark areni" ekipu Fenerbahčea. "Crno-beli" su slavili u prvom meču protiv turskog giganta u gostima 73:72, a uoči meča u Beogradu, govorio je Željko Obradović.

ПРИЛИЧНО НЕОБИЧНА СИТУАЦИЈА: Жељко Обрадовић о утицају земљотреса у Турској на меч Партизан - Фенербахче

Foto: Tanjug

Trener košarkaša Partizana izjavio je danas da će "crno-beli" biti spremni za sutrašnji duel sa Fenerbahčeom u 25. kolu Evrolige.

- Prilično neobična situacija, jer su već neko vreme bez utakmica zbog svega što se desilo, nažalost. Prekinuto je prvenstvo, nisu igrali u Kupu, ni tu utakmicu Evrolige. Bilo je nekih informacija da su planirali da igraju i neke prijateljske utakmice, ali nemamo nekih infromacija više osim rezultata. Ono što je bitno da su im se vratili neki igrači. Lepa je i vest da je Nemanja Bjelica počeo da trenira sa ekipom - rekao je Obradović, preneo je zvanični sajt Partizana.

On je istakao da ekipa Fenerbahčea može da igra sa različitim postavama.

- Što se tiče načina igre Fenerbahčea, poznato je da imaju nosioce, mogu da igraju sa različitim postavama, da igraju sa tri visoka igrača i onda ima dosta promena u odbrani. Mogu da igraju i sa niskom postavom i onda da traže rešenja u šutu za tri poena. Sve to znamo i probali smo da se pripremimo kao prvi put kada smo igrali sa njima - poručio je Obradović. 

Košarkaš Partizana Joanis Papapetru izjavio je da očekuje težak meč protiv Fenerbahčea.

- Fenerbahče je vrlo dobar tim, trenutno su ispred nas na tabeli. Pripremamo naše stvari i bićemo spremni da damo sve od sebe. Ovo je krucijalna utakmica za nas zbog situacije na tabeli. Znamo da su veoma iskusan i dobro vođen tim od strane trenera. Zbog toga moramo biti na svom maksimumu - istakao je Papapetru. 

Iz Partizana su saopštili da vlada veliko interesovanje za meč sa turskim klubom i apelovali su na navijače da zbog mogućih gužvi na ulazima dođu ranije u dvoranu.

Klub je apelovao na navijače na fer i sportsko navijanje uz maksimalno poštovanje svih aktera meča.
 

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom