NENAD KRSTIĆ NA ČELU SLOGE: Nova funkcija proslavljenog košarkaškog reprezentativca Srbije

G. ĆIROVIĆ

22. 02. 2023. u 11:06

Nekadašnji proslavljeni košarkaški reprezentativac i kapiten nacionalne selekcije, as Partizana, američkih NBA timova Nju Džerzija, Oklahome i Bostona, kao i evropskih velikana CSKA iz Moskve i turskog Efesa, Nenad Krstić novi je predsednik Košarkaškog kluba Sloga iz Kraljeva.

НЕНАД КРСТИЋ НА ЧЕЛУ СЛОГЕ: Нова функција прослављеног кошаркашког репрезентативца Србије

GU u Kraljevu

Krstiću je mandat prvog čoveka najpopularnijeg sportskog kolektiva u gradu na Ibru poveren na vanrednoj sednici Skupštine kluba na kojoj je izabrano kompletno novo rukovodstvo, nakon što je prethodno u januaru podnelo ostavku.

- Pred nama je veliki rad jer je Sloga veliko košarkaško ime u zemlji i regionu. Posao će biti težak, klub je u ozbiljnim organizacionim i finansijskim problemima, ali jedinstveni možemo da rešimo sve i dovedemo Slogu na mesto kojoj joj po svemu pripada – rekao je Nenad Krstić, zahvaljujući se na poverenju.

Nenad Krstić na čelu kraljevačke Sloge/FOTO: GU u Kraljevu

 

Ovom prilikom, osim Krstića, izabrani su i novi članovi Upravnog odbora - Vladimir Ocokoljić, Goran Bajić, Marko Starovlah i Saša Čubrilo koje očekuje naporan rad u stabilizaciji kluba. To je istakao i gradonačelnik Kraljeva dr Predrag Terzić, naglasivši da prethodna uprava nije napravila dugove, već da dug od 21 milion dinara datira još iz devedesetih godina prošlog veka.

- Dolaskom Krstića na čelo Sloga je dobila novi vetar u leđa – poručio je Terzić. - Očekujem da će klub nastaviti da ide uzlaznom putanjom i dostojno predstavljati košarkaški grad i u domaćem prvenstvu i u regionalnoj ABA ligi.

BONUS VIDEO:

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri