POTRESNE SCENE SA POLUFINALA KUPA KORAĆA: Unuk Nebojše Čovića u suzama! Filip Čović očiju punih besa i neverice tešio sina

Novosti online

17. 02. 2023. u 20:08

POLUFINALNI meč Kupa Radivoja Koraća ostao je u senci sramnog skandiranja navijača sa tribina, upućenih predsedniku Crvene zvezde - Nebojši Čoviću. Navijači Partizan ušli su u halu dosta pre samog početka drugog polufinala u kom se sastaju Partizan i Crvena zvezda i izazvali prekid utakmice nakon što su sudije usled povika "Čoviću umri" napustile parket. Da stvar bude još jezivija, u hali je bio i unuk prvog čoveka tima sa Malog Kalemegdana.

ПОТРЕСНЕ СЦЕНЕ СА ПОЛУФИНАЛА  КУПА КОРАЋА: Унук Небојше Човића у сузама! Филип Човић очију пуних беса и неверице тешио сина

FOTO: Printskrin/Vukasin Popovic twitter

U jednom trenutku, baš kad su se povici ustalili, naslednik Filipa Čovića, poznatog košarkaša i sina Nebojše Čovića, se uznemirio i zaplakao je, pa je otac morao da ga privoli čvršće sebi, da ga uteši i obodri. Da mu skrene pažnju od onoga šti upravo čuje.

Nije Filipu bilo lako da sluša sve te jezive povike uperene ka njegovom ocu, stoički je, očiju punih besa i neverice, ali i ponosa, izdržao i istrpeo užasne krike. Nije izašao iz hale, a možda je trebalo. Da ne muči ni sebe ni svog sina.

Podsetimo, sudije su u tom trenutku prekinule meč, koji je nakon nekih 30-ak minuta nastavljen, kada je doneta odluka da neće biti pražnjenja tribina. A Mega je savladal FMP i tako postala prvi finalista Kupa Radivoja Koraća 2023.

BONUS VIDEO: GROBARSKA EUFORIJA U NIŠU: Igrači i navijači proslavili plasman u polufinale Kupa Koraća

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (3)

NOVINARKA KOJA JE POSTALA NASLOV: Sportsko čudo u Srbiji - okupila otpisane košarkašice i svi sad pričaju šta je sa njima uradila