ŽELJKO OBRADOVIĆ PRED KUP KORAĆA: Specifično je takmičenje, moramo da budemo oprezni

Novosti online

14. 02. 2023. u 14:25

Košarkaši Partizana doputovali su u Niš, gde će sutra u okviru Kupa Radivoja Koraća igrati protiv Spartaka, sa početkom u 18 časova.

ЖЕЉКО ОБРАДОВИЋ ПРЕД КУП КОРАЋА: Специфично је такмичење, морамо да будемо опрезни

Aba liga / Dragana Stjepanovic

Trener crno-belih istakao je da je Kup Koraća specifično takmičenje, kao i da mu je izuzetno drago što će se videti sa Željkom Lukajićem, trenerom subotičana.

- Kup je specifično takmičenje, moramo meču da pristupimo sa maksimalnim oprezom. Drago mi je da ću imati priliku da budem na istoj utakmici sa mojim dragim prijateljom i trenerom Spartaka Željkom Lukajićem. Imaćemo nekoliko treninga pre utakmice. Poštujemo protivnika, ali moramo maksimalno da budemo koncentrisani, jer želimo da ovo takmičenje krenemo sa pobedom - rekao je Obradović.

Košarkaš Partizana Danilo Anđušić izjavio je da su igrači "crno-belih" spremni za prvi duel u okviru Kupa Koraća.

- Sigurno je da će košarkaši Spartaka doći motivisani u Nišu i pretpostavljam da će protiv nas odigrati najbolje što mogu. Moramo od prvog minuta da nametnemo svoj ritam i ostvarimo pobedu. Tek onda ćemo da razmišljamo o narednim rivalima - rekao je Anđušić.

BONUS VIDEO: Grupi partizanovaca zabranili ulazak u Moldaviju jer su Srbi?!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024