IGRAČIMA DUGUJU PLATE: Košarkaški klub Sloga iz Kraljeva u okovima finansijskih problema

G. ĆIROVIĆ

17. 01. 2023. u 18:11

Košarkaši kraljevačke Sloge ove sezone nastupaju na dva fronta, domaćem prvenstvu i regionalnoj ABA 2 ligi, ali nagomilani finansijski problemi prete da potpuno u drugi plan stave dobre rezultate zvanično najuspešnijeg sportskog kolektiva iz grada na Ibru u prošloj godini.

ИГРАЧИМА ДУГУЈУ ПЛАТЕ: Кошаркашки клуб Слога из Краљева у оковима финансијских проблема

G.Šljivić

Zbog kašnjenja plata i ostalih prinadležnosti, prvotimci su propustili trening, a o ovim problemima, posle utakmice sa Kolubarom, bez dlake na jeziku govorio je kapiten Stefan Matović, najbolji sportista Kraljeva u 2022.

- Imamo mnogo finasijskih problema, duguju nam se plate, ali nismo želeli da se to vidi i oseti na terenu. Ovako, međutim, dalje ne može, ne možemo da nastavimo da igramo za džabe. Do sada smo nekako gurali, lavovski se borili, igrali KLS, išli na „balone“ u ABA 2 ligi, ali bez novca više ne možemo da opstanemo – kaže Matović.

G.Šljivić

Košarkaši kraljevačke Sloge

Kapiten „belih“ je naglasio da su igrači, uprkos svemu, dali sve od sebe da ostvare jednu od najuspešnijih sezona u istoriji kluba.

- Doneli smo mnogo radosti i klubu i našim navijačima, dostojno reprezentujemo srpsku košarku u regionu i zaista se nadamo da će se sitacija brzo rešiti.

Kako saznajemo, rukovodstvo kluba radi na tome da se problem reši u najkraćem roku, dok igrače sutra očekuje gostovanje u Pančevu ekipi Tamiša, u 18. kolu „Admiral bet košarkaške lige Srbije“.

Interesantno je, međutim, da upozorenja iz tabora Sloge koja su stizala pred početak sezone - da ovaj gradski klub bez sponzora neće uspeti finasijski da „izgura“ igranje na dva fronta, očigledno niko nije ozbiljno shvatio. Igrači su svoj deo odradili na terenu, na redu su klupski i gradski čelnici.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna