GOTOVO JE! Zvezda dobija strašno pojačanje

Novosti online

30. 12. 2022. u 08:04

Crvena zvezda od 19 časova dočekuje slavnu Barselonu, a uoči meča protiv katalonskog giganta na Mali Kalemegdan su stigle odlične vesti

ГОТОВО ЈЕ! Звезда добија страшно појачање

FOTO: M. Vukadinović

Tokom proteklih dana aktuelan je bio dolazak Akile Polonare u Crvenu zvezdu, a prema pisanju Sportskog žurnala, to je gotova stvar!

Iskusni košarkaš je postigao dogovor sa srpskim i regionalnim šampionom, čime je ispunjena velika želja trenera Duška Ivanovića!

Iskusni stručnjak hteo je baš Polonaru koji bi nadomestio manjak na centarskoj poziciji, odlično je upoznat sa njim jer ga je trenirao u Baskoniji, ali i činjenice što se Italijan uklapa u tip igrača koji je neophodan timu sa Malog Kalemegdana.

Polonara je na početku sezone stigao u Efes, ali se nije baš proslavio u Istanbulu kod Ergina Atamana, pa je odlazak iz evropskog šampiona veoma realna opcija.

Šuškalo se da će se vratiti u domovinu i potpisati za Virtus iz Bolonje, ali izgleda da je Duško Ivanović bio upravo ta veza koja će naterati Italijana da umesto do kuće kupi kartu do Beograda.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)