"ZAMISLITE TEK KADA SU KOMPLETNI": Duško Ivanović izneo očekivanja pred meč Crvena zvezda - Barselona

Tanjug

29. 12. 2022. u 19:42

KOŠARKAŠI Crvene zvezde sutra će ukrstiti koplja sa španskom Barselonom u okviru Evrolige.

ЗАМИСЛИТЕ ТЕК КАДА СУ КОМПЛЕТНИ: Душко Ивановић изнео очекивања пред меч Црвена звезда - Барселона

FOTO: M. Vukadinović

Tim povodom, Duško Ivanović, čovek koji je promenio negativan narativ koji je okruživao tim sa Maldog Kalemegdana, obratio se medija i izneo očekivanja pred ovaj evropski megdan.

 - Oni su jedna od najboljih ekipa. Imaju izvanredan roster i što je interesantno za njih – ipak su gore u vrhu, iako Mirotić nije igrao mnogo utakmica zbog povrede, a nije igrao ni Kurič, ni Higins. Zamislite tek kad su kompletni kakav je to kvalitet. Ovi momci kažu da će da dobiju, pa ćemo da vidimo, borićemo se - rekao je Ivanović.

Prethodnih dana sa nestrpljenjem se očekivalo da li će Fakundo Kampaco igrati protiv Barselone. Argentinac će na evroligaški debi u crveno-belom dresu morati još da sačeka, ali Ivanovića to ne brine.

 - Nadali smo se da bi eventualno mogao da igra, ali smo isto bili spremni na to da neće da igra. Sa njim bi nam bilo puno lakše, ovako će nam biti puno teže, ali borićemo se - istakao je Ivanović i zahvalio se navijačima. - Super, ovi momci i zaslužuju podršku, hvala navijačima što dižu ove momke kad je najteže.

Zvezdin prvotimac Nemanja Nedović istakao je da Katalonci dolaze u dobrom trenutku i da su protiv Monaka i Panatinaikosa pokazali da su u dobroj formi.

- Glupo je pričati o kvalitetu jer imaju po dva sjajna igrača na svakoj poziciji. Imamo način kako da ih napadnemo i nadamo se da ćemo uz pomoć publike uspeti da ih pobedimo - kaže Nedović i nastavlja:

- Motiviše nas što je hala rasprodata, ali se trudimo da ne obraćamo pažnju jer sve može da ode u lošem smeru, dodao je on. Na terenu je pet na pet, a mi smo tu da uradimo ono što je do nas i oni će da urade ono što je do njih - dodao je Nedović.

BONUS VIDEO: USPESI SRPSKOG SPORTA U 2022. Godina individualnih sportista

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)