IVANOVIĆ PRED MORNAR: "Izvanredni su, biće teško"

Tanjug

09. 12. 2022. u 17:55

TRENER Crvene zvezde Duško Ivanović očekuje veoma težak duel njegovih košarkaša i ekipe Mornara u ABA ligi.

ИВАНОВИЋ ПРЕД МОРНАР: Изванредни су, биће тешко

FOTO: M. Vukadinović

Crveno-beli sutra od 18 sati dočekuju ekipu iu Bara u 10. kolu regionalnog takmičenja, manje od 48 sati nakon pobede protiv Partizana u Evroligi.

- Ovom prilikom kada pričamo o ekipi Mornara moram da pomenem braću Pavićević koji su podigli nivo košarke u Baru i Crnoj Gori i njihov rad je zaista za divljenje“ rekao je za klupski sajt trener crveno-belih od čijeg dolaska na klupu ekipa ima osam uzastopnih pobeda.

Kapiten Zvezde Branko Lazić ističe da ekipu čeka težak posao.

- Osvežićemo se  i spremni dočekati utakmicu, drugu u ovom mini ciklusu u kome ćemo odigrati čak četiri za sedam dana. Pozivam naše navijače da bez obzira na smanjen kapacitet hale u subotu, dođu i pruže nam podršku - rekao je Lazić.

Nakon subotnje utakmice protiv Mornara ekipu Crvene zvezde očekuje duplo kolo Evrolige i dueli sa Žalgirisom i Armanijem.

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)