DOSAD NEVIĐENO! Košarkaške sudije ostale u neverici zbog navijača na meču Evrolige Partizan - Zvezda i uradile ovo (VIDEO)

Novosti online

08. 12. 2022. u 20:44

NAKON 287 odigranih duela i 76 godina dugog rivalstva, četvrtak 8. decembar 2022. postao je dan kada su se košarkaši Partizana i Crvene zvezde prvi put u istoriji sastali u Evroligi, a atmosfera pred utakmicu je bila takva da su sudije ostale u neverici.

ДОСАД НЕВИЂЕНО! Кошаркашке судије остале у неверици због навијача на мечу Евролиге Партизан - Звезда и урадиле ово (ВИДЕО)

Foto: Evroliga TV

Na utakmicu 12. kola Evrolige, u kojoj su crno-beli bili domaćini u Beogradskoj areni, došao je ogroman broj "grobara", ali i više stotina "delija", pa i ne čudi što je u hali vladala "grmljavina".

A sudije, Huan Karlos Garsija, Robert Lotermoser i Gitis Vilijus, toliko su bile oduševljene, da su rešile da zajedničkom fotografijom (i kratkim snimkom atmosfere) zabeleže momenat u kome su se zadesili:

Printskrin: SportKlub

Naravno, čim su "pozirali", vratili su se svojim dužnostima - čekalo ih deljenje pravde u prvom, istorijskom evro-derbiju naših najvećih košarkaških klubova.

 

Prenos utakmice Partizan - Crvena zvezda u Evroligi možete uživo da pratite uz portal "Novosti".

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

„MALENE“ VREBAJU ŠANSU: Počinje plej-of nacionalnog šampionata za košarkašice