AMERIKANCI RAZAPELI SRBINA: Jokić razbio šampiona, ali zbog jednog poteza na stubu srama (VIDEO)

Novosti online

15. 10. 2022. u 08:28

Košarkaši Denvera slavili su nad Golden Stejtom sa 119:113, a srpski košarkaš Nikola Jokić pružio je odličnu partiju.

АМЕРИКАНЦИ РАЗАПЕЛИ СРБИНА: Јокић разбио шампиона, али због једног потеза на стубу срама (ВИДЕО)

Foto: AP

Srpski centar je postigao 21 poen, pogodio je svih sedam šuteva iz igre (1/1 za tri), te dodao i četiri skoka i jednu blokadu kao starter. Jedini promašaj je stigao sa linije za slobodna bacanja (6/7).

Međutim, utakmicu je obeležio faul koji je napravio nad Stefom Karijem, a na koji su mu sudije progledale kroz prste - ne i navijači Golden Stejta koji ga zbog toga "razapinju".

Jedini snimak Nikole Jokića koji se "vrti" na društvenim mrežama posle susreta Golden Stejta i Denvera je trenutak kada je početkom treće deonice Golden Stejt bio u napadu, a Jokić postavljao blok za Kevona Lunija kada je primetio da mu iza leđa protrčava Stef Kari.

Tada je Jokić napravio korak unazad i zadnjicom je direktno udario u kuk najboljeg igrača Voriorsa, bilo je kontakta i nogama, a Kari je završio u prvom redu pored terena.

Sudije u tom trenutku nisu procenile da je došlo do faula, međutim navijači Voriorsa nisu oprostili Jokiću i na društvenim mrežama pišu da je postupio izuzetno prljavo i da ne bi smelo da mu se dopusti da pravi ovakve stvari.

Kada je reč o Jokićevom stanju, prema pisanju tamošnjih medija, izgleda da nema razloga za brigu.

– Jokić ne bi igrao na poslednjoj utakmici Denvera protiv Voriorsa da je postojala ikakva dugoročna zabrinutost oko kontakta, ali to ne znači da povreda nije smetnja. Ali Jokić nikad neće priznati koliko ga muči povreda zaista – pišu lokalni mediji.

BONUS VIDEO: Nikola Jokić i govor saigračima iz reprezentacije Srbije koji će se pamtiti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)