SVI PRIČAJU O KAPITENU PARTIZANA, ALI IZ POGREŠNOG RAZLOGA: Dante Egzum izveo jedan od najlepših poteza 1. kola Evrolige

Novosti online

08. 10. 2022. u 14:18 >> 14:28

VRATIO se Partizan u Evroligu, a u 1. kolu proveo se kao bos po trnju. Alba je tim željka Obradovića rutinski savladala, a jedan od igrača koji je najviše glavobolja zadavao Beograđanima jeste Afrikanac Žan Mark Hrist Kumanđe.

СВИ ПРИЧАЈУ О КАПИТЕНУ ПАРТИЗАНА, АЛИ ИЗ ПОГРЕШНОГ РАЗЛОГА: Данте Егзум извео један од најлепших потеза 1. кола Евролиге

FOTO: KK Partizan

Afrikanac je ubacio osam poena, uz šest skokova, ali će njegovo zakucavanje preko Kevina Pantera ostati upamćeno, te je sa punim pravom najbolji potez 1. kola Evrolige.

Luk Sikma je dodao do Tamira Blata, koji je izašao iz odlično postavljenog bloka Kumađea, Matijas Lesor je ostao iza njega, a Blat ga je proigrao. Amerikanac sa srpskim pasošem završio je nalepljen na poster košarkaša visokog 224 centimetara.

U najboljih deset poteza prvog kola našla se i sjajna asistencija Vase Micića za Antu Žižića u meču sa Zvezdom, kao i prikucavanje Gabrijela Proćede nakon promašaja Jovela Zosmana u meču Partizana i Albe u Berlinu. Krist Kumanđe se našao i na drugoj strani najboljih poteza, pošto je i on dobio poster.

Treći najlepši potez kola je zakucavanje Dantea Eksuma preko centra iz Čada.

BONUS VIDEO: Trening Pešićevih "orlova" tokom Evropskog prvenstva u košarci

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)