"BILI SMO ŠOKIRANI KADA NAM JE JAVLJENO!" Čelnici MZT-a besni: Zašto je promenjen termin meča sa Partizanom?

Novosti online

03. 10. 2022. u 14:30

KOŠARKAŠKI klub MZT Skoplje saopštio je da su čelnici ABA lige napravili neviđen presedan pošto su pomerili početak utakmice drugog kola regionalnog takmičenja protiv Partizana.

БИЛИ СМО ШОКИРАНИ КАДА НАМ ЈЕ ЈАВЉЕНО! Челници МЗТ-а бесни: Зашто је промењен термин меча са Партизаном?

FOTO: ABA liga / Cibona / Marin Susić

Čelnici MZT-a tvrde da je prvobitno bilo planirano da se meč sa Partizanom odigra u ponedeljak, 10. oktobra od 21 sat, ali je rukovodstvo ABA lige pomerilo početak utakmice za pet časova ranije.

"Bili smo šokirani informacijom koju smo dobili iz kancelarije ABA lige bez konkretnog i valjanog obrazloženja", dodaje se, između ostalog, u saopštenju makedonskog kluba.

Čelnici MZT-a tvrde da razumeju revolt navijača zbog toga što klub iz Skoplja igra tako rano radnim danom.

"Želimo da navijači znaju da smo i pored svih napora, pritisaka, korišćenja veza i konekcija, uradili sve da se vratimo u prvobitno zakazano vreme, ali nismo uspeli u tome. Iskreno se izvinjavamo, ali postoje neke stvari koje jednostavno nismo dovoljno moćni da promenimo, za razliku od nekih drugih učesnika u tom takmičenju", ističe se u saopštenju MZT-a iz Skoplja.

MZT je u prvom kolu ABA lige poražen od Crvene zvezde 87:67.

"Želimo da apelujemo na sve koji imaju plavo-belu krv u venama, ali i na one koji imaju simpatije za MZT Skoplje i vole košarku, da shvate nepravdu koja nam je naneta kao dodatnu motivaciju da urade sve i da se nađu na tribinama u hali", dodaje se, između ostalog, u saopštenju kluba iz Skoplja.

BONUS VIDEO Kako je Jokić postao najbolji košarkaš kada se tome ama baš niko nije nadao?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere