"NISU NAM VALJALE TRI MEDALJE ZA PET GODINA": Slobodan Šarenac se oglasio posle eliminacije Srbije

Novosti online

12. 09. 2022. u 13:33

Sportski komentator RTS-a Slobodan Šarenac oglasio se na društvenim mrežama nakon eliminacije naše reprezentacije u osmini finala Evropskog prvenstva u Berlinu.

НИСУ НАМ ВАЉАЛЕ ТРИ МЕДАЉЕ ЗА ПЕТ ГОДИНА: Слободан Шаренац се огласио после елиминације Србије

Foto: Nebojsa Parausic

Šarenac se prisetio perioda kada smo sa selektorom Aleksandrom Đorđevićem imali sjajne rezultate, ali ih očito nismo dovoljno cenili.

- Aleksandar Đorđević je rekao da je ovo himna koju želi da sluša kao poslednju, na kraju nekog takmičenja, za šta je potrebno da tim osvoji zlato. Nismo uspeli u tome ni ovoga puta. Nažalost. Posle ispadanja u grupnoj fazi 2007. ovo je za Srbiju, od svoje samostalnosti, najgori plasman košarkaške reprezentacije. Ide vreme, naravno, ide život, novi dani i novi izazovi, ali i novi izbori koji možda (ne)daju željeni rezultat. Može se nadovezati i ono što sam rekao u prenosu - "Nisu nam valjale tri medalje za pet godina, nije bilo zlata, hteli smo više i bolje, sasvim opravdano i normalno, ali šta smo zaista dobili?!" Odgovor - ništa - napisao je Šarenac uz snimak intoniranja himne u Mercedes Benc areni.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!