DA LI SU OVI AMERIKANCI NORMALNI? Pipenova bivša žena smuvala sina Majkla DŽordana

Novosti online

05. 09. 2022. u 08:52

Skoti Pipen i Majkl Džordan su nekad zajedno osvojili silno NBA prstenje, ali posle karijere je isplivao sav prljav veš na površinu. Dva omiljena lika svih zaljubljenika u košarku se nikada nisu voleli i bili su jedan drugom konkurencija. A šta će se tek desiti posle ove priče.

ДА ЛИ СУ ОВИ АМЕРИКАНЦИ НОРМАЛНИ? Пипенова бивша жена смувала сина Мајкла Џордана

Foto: Printskrin

Naime, američki mediji tvrde da je Larsa Pipen (48), Pipenova bivša supruga, u vezi sa Markusom Džordanom (31), sinom najboljeg košarkaša u istoriji.

Dokaz za to su slike iz Majamija, iz japanskog restorana Zuma, na kojima su Larsa i Markus zajedno i prisno provode vreme.

FOTO:PRINTSKRIN/TVITER

 

Podsećanja radi, Larsa i Skoti su se razveli 2021. godine, posle 14 godina braka, a Pipenova bivša lepša polovina nije gubila vreme, već je potražila utehu u rukama sina saigrača nekadašnjeg muža.

Džordan i Pipen su zajedno osvojili šest titula prvaka NBA lige sa Čikago bulsima 90-ih, ali u poslednje vreme nisu u najboljim odnosima, pošto se Pipen uvredio zbog načina na koji je predstavljen u dokumentarnom filmu "The Last Dance", koji se bavi životom i karijerom Majkla Džordana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Larsa Pippen (@larsapippen)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)