NEKADA NIJE LOŠE DA ZAGUSTI: Kalinić otkrio gde škripi kod "orlova"

Novosti online

03. 09. 2022. u 21:27

KOŠARKAŠI Srbije savladali su Češku u 2. kolu grupne faze Evropskog prvenstva u košarci, duel je odigran u okviru "D" grupe.

НЕКАДА НИЈЕ ЛОШЕ ДА ЗАГУСТИ: Калинић открио где шкрипи код орлова

FOTO: FIBA.Basketball

Srbija je u jednom trenutku meča imala 20 poena prednosti, a domaćin je potom uspeo da se spusti na jednocifren zaostatak. Nikola Kalinić je nakon duela analizirao učinak "orlova".

- Nije možda ni loše da je zagustilo. Da ipak shvatimo da je svaka utakmica bitna. Dve pobede posle dve utakmice. Gradimo igru i principe, želimo da budemo najbolji u Berlinu - rekao je Nikola Kalinić posle utakmice, a potom se osvrnu na dobre i manje dobre stvari u igri našeg tima:

- Pristup je dobar, napadački izgledamo sjajno. Škripimo malo u tranzicinoj odbrani, ali samo moramo da stavimo naglasak na to jer smo svi dobre atlete i biće dobro.

Posle dve utakmice u dva dana, košarkaši Srbije imaju vremena da se odmore u nedelju.

- Nisu bile preteške utakmice, nismo bili opterećeni minutima. Svakako prija dan odmora, da se malo prošetamo po gradu, popijemo kafu.

U ponedeljak igramo protiv Finske koji su u drugom kolu pobedili Poljsku.

- Sigurno su predvođeni Markanenom, vidim da su pobedili Poljake što je možda malo ko očekivao. Očigledno svi su došli sa jakim timovima i svako može svakoga da pobedi - završio je Kalinić.

BONUS VIDEO: Kad "Bože pravde" zagrmi iz srpskih grla usred Praga, na Evrobasketu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)