LUKA JOVIĆ SE UHVATIO ZA GLAVU U NEVERICI: Nije mogao da veruje šta mu se desilo kad je izveo penal protiv Juventusa (VIDEO)

Novosti online

03. 09. 2022. u 16:02 >> 17:06

LUKA Jović se nadao da će u 44. minutu meča Fiorentina - Juventus dati gol "staroj dami" iz Torina, ali reprezentativac Srbije nije imao sreće u tom trenutku.

ЛУКА ЈОВИЋ СЕ УХВАТИО ЗА ГЛАВУ У НЕВЕРИЦИ: Није могао да верује шта му се десило кад је извео пенал против Јувентуса (ВИДЕО)

Skrinšot / CBS

Podsetimo, na utakmici Fiorentina - Juventus, na kojoj je Dušan Vlahović neočekivano ostao van startne postave "stare dame", o čemu su vam "Novosti" već pisale, najpre je zablistao Filip Kostić.

U 9. minutu, posle centaršuta s desne strane, Kostić je "uhvatio" sjajan volej u levom delu kaznenog prostora Fiorentine i tako asistirao Miliku za vođstvo Juvea, koje baš i nije dugo potrajalo.

Dvadeset minuta kasnije izjednačio je Kuame (u kontranapadu u kome je Fiorentina imala loptu svega osam sekundi posle kornera rivala, ali joj je to bilo dovoljno da postigne gol).

A onda, pred sam kraj poluvremena, idealna prilika da Fiorentina opet povede.

Nakon što je Juventusov fudbaler Leandro Paredes rukom igrao u svom kaznenom prostoru, "viola" je dobila šansu da iz penala dođe do 2:1, ali...

Luka Jović je izveo taj jedanaesterac, gađao je u levu stranu, lopta se odbila od stative i, prošetavši se po gol-liniji, "odbila" da uđe gde je naš reprezentativac želeo.

Na kraju je rezultat i ostao 1:1, pa je srpski as tako postao tragičar "viole"...

Inače, nedugo nakon što je Luka Jović promašio penal, broj Srba na terenu je počeo da se smanjuje. Prvo je Nikola Milenković zamenjen u 54. minutu odlukom stručnog štaba Fiorentine (verovatno zbog povrede), a onda je Filip Kostić svoje mesto ustupio Miretiju, u 64. minutu.

Konačno, i Jović je zamenjen, kada je u 79. minutu ušao Kabral, dok je Vlahović ostao  neiskorišćena rezerva u ekipi "stare dame".

Bonus video: Crnogorske olimpijske igre - takmičenje u lenjosti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!