CIGARE I GAZIRANI SOKOVI: Luka Dončić se na neočekivan način sprema za utakmice

Novosti online

30. 08. 2022. u 10:02

LUKA Dončić (23) bez dileme je jedan od najboljih košarkaša sveta. Čudesni Slovenac u NBA ligi pruža zaista spektakularne partije, a iako mu je protekla sezona bila veoma naporna, ipak je odlučio da se pridruži nacionalnom timu u utakmicama kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, ali i na Evrobasketu.

ЦИГАРЕ И ГАЗИРАНИ СОКОВИ: Лука Дончић се на неочекиван начин спрема за утакмице

Foto: Profimedia

Dončić i ekipa braniće zlato sa Evropskog prvenstva 2017. godine. Među glavnim su kandidatima za medalju, a kao uvod za šampionat "Starog kontinent", Slovenci su odigrali dve kvalifikacione utakmice za Mundobasket.

 

Poprilično težak poraz imali su u nedelju od Nemačke. Bilo je 90:71 za domaćine, a nemački mediji pišu da je pred ovaj meč Luka Dončić bio poprilično opušten.

Uz cigaru, piće i karte dočekao je ovaj susret.

- Dončić, najbolji igrač Slovenaca, koji su smešteni u istom hotelu kao i Nemci, proveo je veče poprilično opušten. Izdvojio se od gužve, zapalio je cigaru, igrao karte i pio koka-kolu - piše "Lokčarms".

Na Luku to ništa nije uticalo. On je bio najbolji kod Slovenaca sa 23 poena, ali nije imao pravu podršku, pa je Nemačka upisala sigurnu pobedu kojom se približila odlasku na Svetsko prvenstvo.

Novi duel ove dve reprezentacije imaće na Evrobasketu 6. septembra. Prilika je to da se Dončić i ekipa osvete za ovaj poraz i sigurno je da će učiniti sve da se to i dogodi.


BONUS VIDEO: Novak Đoković i Željko Obradović zajedno bodre "orlove"
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)