ČETVRTAK, DAN ZA SPEKTAKL U BEOGRADU: Jokić na Janisa, Itudis odabrao tim Grčke

Novosti online

24. 08. 2022. u 19:20

SELEKTOR Srbije Svetislav Pešić još uvek ne zna kojih 12 igrača će poslati na megdan Grcima. Sa druge strane Dimitris Itudis je objavio na koje košarkaše računa za utakmicu u Beogradu.

ЧЕТВРТАК, ДАН ЗА СПЕКТАКЛ У БЕОГРАДУ: Јокић на Јаниса, Итудис одабрао тим Грчке

FOTO: AP/Tanjug

Glavna vest za Helene je ta da će se na parketu "Štark arene" naći prva zvezda Janis Adetokumbo. Tako je sve spremno za pravi spektakl u prestonici naše zemlje.

Publika koja se nađe u dvorani, ali i ona kraj malih ekrana imaće priliku da vidi duel dvojice igrača koji su bili MVM NBA lige - pomenutog Adetokumba i Nikole Jokića.

Poznato je da Srbiju neće igrati Nemanja Bjelica, ali ostaje da se vidi da li će biti spremni Marko Gudurić i Nemanja Nedović. Ipak, ni Grčka nije bez problema oko tima. Utakmicu kvalifikacija za Mundobasket će propustiti Jorgos Papajanis i Joanis Papapetru, a nema ni Panajotisa Kalaicakisa, Janisa Kozeloglua.

Itudis je odlučio da na parket Arene istrče: Kostas Slukas, Kostas Papanikolau, Nik Kalates, braća Janis, Tanasi i Kostas Adetokunbo, Dimitris Agravanis, Janulis Larencakis, Tajler Dorsi, Leonidas Kaselakis, Lefterios Bohoridis, Mihalis Lucakis.

Utakmica Srbija - Grčka se igra sutra od 20 sati, a naša selekcija tri dana kasnije gostuje Turskoj.

BONUS VIDEO: Bogdan Bogdanović posetio saigrače iz reprezentacije na treningu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić