KRAJ VELIKE NBA SAGE: Pala odluka gde Kevin Durant nastavlja karijeru

Novosti online

23. 08. 2022. u 18:00

KEVIN Durant, jedan od najboljih košarkaša na svetu, uzbrukao je sportsku javnost nedavno ispoljenim apelom upravi Bruklin Netsa da mu pronađu novi klub, a danas je ta bura okončana.

КРАЈ ВЕЛИКЕ НБА САГЕ: Пала одлука где Кевин Дурант наставља каријеру

FOTO: AP

Naime, kako se navodi u saopštenju koje je potpisao generalni menadžer Netsa, Šon Marks, Durant ostaje u klubu u kome je i sada.

Prema njegovim rečima, postignut je dogovor da se saradnja, ipak, nastavi.

- Trener Stiv Neš i ja, zajedno sa vlasnicima, Džoem caijem i Kler Vu Cai, sastali smo se juče u Los Anđelesu se sa Kevinom Durantom i njegovim zastupnikom Ričom Klajmenom, započeo je Marks, dodavši:

- Dogovorili smo se da se naša saradnja nastavi. Fokusirani smo na košarku, sa jednim kolektivnim ciljem na umu: da stvorimo dugotrajnu ekipu i donesemo šampionsku titulu u Bruklin.

Durant ima 33 godine, već tri sezone je u Netsima, s kojima je 2021. potpisao produžetak ugovora (do 2026.) "vredan" 198 miliona dolara. 

Bivši MVP (iz 2014.) je u sezoni za nama postizao 29,9 poena i imao 7,4 skoka po meču.

Netsi su izgubili sa 4:0 u prvom kolu plej-ofa Istočne konferencije, pa se to navodilo ka najverovatniji razlog što je Durant ovog leta poželeo da igra u još konkurentnijoj ekipi nego što je Bruklin ima na raspolaganju. A ima na raspolaganju neke istinske asove, koje uz Duranta predvodi i Kajri Irving.

BONUS VIDEO Kako je Jokić postao najbolji košarkaš kada se tome ama baš niko nije nadao?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI SU ZAPANJENI: Ovo što je Nikola Jokić bez lopte uradio najboljem defanzivcu NBA lige - nisu mogli ni da sanjaju (VIDEO)