JOKIĆ JE KAO TAMBURA Pešić nasmejao sve - Nikola se raduje igranju za reprezentaciju

Александар Илић
Aleksandar Ilić

03. 08. 2022. u 13:48

SVETISLAV Pešić je danas na pres-konferenciji govorio o narednim izazovima Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo i potom na Evropskom prvenstvu.

ЈОКИЋ ЈЕ КАО ТАМБУРА Пешић насмејао све - Никола се радује игрању за репрезентацију

FOTO: Tviter

Svetislav Pešić govorio je i o Nikoli Jokiću, koji je danas odradio trening sa reprezentacijom.

- Jokić je došao dosta dobro pripremljen. Najvažnije je da bude u dobrom fizičkom stanju. Mogli ste da ga vidite, kao tambura je, sredio je svoje telo. Došao je iz Amerike apsolutno fizički spreman. On se raduje igranju za reprezentaciju - počeo je Pešić.

Selektor Srbije ističe da su svi srećni zbog dolaska Jokića.

- Saigrači mu se raduju. Sa njim je situacija dosta povoljna, trenira dobro i radi dobro. Ostaje posle treninga, dolazi prvi na trening, priprema se dobro, i za njega je malo situacija drugačija, malo se igra promenila, različiti su koševi, pravila. Drugačiji je način igre, trebaće mu vremena da se adaptira, ali, znate kako, ako imaš znanje, brže se prilagođavaš, a njemu znanje ne fali - ističe Pešić i dodaje:

KSS

- Njegova pozicija je poznata, šta može, ne pripremamo ga za Olimpijske igre, nego da ako možemo nekako da dobijemo utakmicu, da izvučemo maksimum iz njega, gledamo da te dobre igrače ne menjamo.

BONUS VIDEO Kako je Beograd dočekao košarkaše koji su u Indijanapolisu dobili i "Drim tim"

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)