"NEK TI JE SA SREĆOM DEBELI, ALI..." Rivalske strasti u porodici Anđušić dostigle usijanje

Novosti online

30. 06. 2022. u 16:24

SRPSKI košarkaš Danilo Anđušić od danas je i zvanično novi igrač Partizana, potvrdili su crno-beli, a ovaj prelazak podgrejaće rivalske strasti u njegovoj porodici.

НЕК ТИ ЈЕ СА СРЕЋОМ ДЕБЕЛИ, АЛИ... Ривалске страсти у породици Анђушић достигле усијање

FOTO: AP

Reprezentativac Srbije je deo mašinerije "parnog valjka", a među navijačima ovog kluba , zavladala je poptuna euforija. No, njegova supruga, Ivana Maksimović, je ta čija Instagram priča je upala u oko.

Anđušić je u dugogodišnjem srećnom braku sa prelepom Ivanom, srpskom strelkinjom koja je osvojila srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Londonu, kada je donela i jubilarnu 100. medalju našoj zemlji na ovom prestižnom svetskom takmičenju.

FOTO: Instagram/daniloandjusic

Ono što je karakteristično za ovaj par, jeste i to što je Ivana veliki navijač Crvene zvezde, i nebrojano puta je isticala kolika je njena strast prema beogradskim crveno-belima.

Ona nije ostala nema na vest da je njen suprug obukao dres ljutog rivala, pa je poslala zanimljivu poruku tim povodom na društvenoj mreži instagram. 

- Mali može sve što zamisli, nek ti je sa srećom "debeli", ali zna se čiji dres nosim na derbiju. 

FOTO: Printskrin/ Instagram/ Ivana Maksimović

Podsetimo, u prošloj sezoni reprezentativac Srbije je u najjačem evropskom klupskom takmičenju odigrao 30 utakmica, uz prosek od 7,7 poena po meču. U šampionatu Francuske Anđušić je imao učinak od 10,1 poen po meču tokom ligaškog dela i 8,6 poena po meču u plej-ofu.

Pre Monaka, Anđušić je igrao za Burg, Igokeu, Uniks iz Kazanja, Parmu iz Perma, Anvil, Bilbao, Valjadolid, Virtus iz Bolonje, Hemofarm i u dva navrata Partizan.

Danilo Anđušić je rođen 22. aprila 1991. godine. Po treći put u karijeri on će nositi crno-beli dres sa brojem 33.

BONUS VIDEO: Amerikanac propevao na srpskom zbog Novaka Đokovića

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!