PRVO POJAČANJE ZA EVROLIGU: Partizan naciljao sjajnog šutera

Novosti online

27. 06. 2022. u 20:16

KOŠARKAŠKI klub Partizan već je naciljao prvo pojačanje za narednu sezonu Evrolige, prema pisanju italijanskog novinara Luke D' Alesandra u redove crno-belih bi mogao australijski bek srpskog porekla Dejan Vasiljević.

ПРВО ПОЈАЧАЊЕ ЗА ЕВРОЛИГУ: Партизан нациљао сјајног шутера

KK Partizan / Dragana Stjepanović

Vasiljević je igrao je na koledžu Majami, nakon čega je pojačao Sidnej Kingse. Tokom poslednje sezone univerzitetske košarke, košarkaš je postizao nešto više od 13 poena po meču.


On je u prvog ligi Australije prosečno beležio 12.39 poena po utakmici. Iako je i dalje po ugovorom, italijanski novinar navodi da pomenuti bek ima opciju izlaska iz istog ako dobije ponudu iz Evrolige.


Vasiljević ima 25 godina i visok je 191 centimetar. 

BONUS VIDEO: Pešić okupio "orlove" - trening reprezentacije Srbije
 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave