PETRUŠEV SREĆAN ŠTO ĆE PONOVO DA IGRA: "Jedva čekam, uželeo sam se košarke"

Novosti online

24. 06. 2022. u 19:55

PRED treći "prozor" prve runde kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u košarci naši "orlovi" će igrati protiv Letonije i Belgije. Mladi reprezentativac Srbije, Filip Petrušev, osvrnuo se na predstojeće utakmice, ali i na nedavno završenu sezonu u kojoj je postao šampion Evrope sa Efesom.

ПЕТРУШЕВ СРЕЋАН ШТО ЋЕ ПОНОВО ДА ИГРА: Једва чекам, ужелео сам се кошарке

FOTO: FIBA

Srpski centar izjavio je da s nestrpljenjem čeka naredne utakmice.


- Jedva čekam utakmice protiv Letonije i Belgije. Uželeo sam se košarke, drugi deo sezone u Efesu uopšte nisam igrao i značiće mi da se vratim u takmičarski ritam - izjavio je doskorašnji košarkaš Efesa.

- Očekivao sam da ću igrati više, tako je i krenula sezona, dobijao sam minute, mislim i koristio. Ali, ekipa nije pobeđivala, onda mi se smanjila minutaža, krenule su priče da ne doprinosim ekipi, a ne znam kako mogu da ne doprinesem kad ne igram - rekao je Petrušev i najavio da će tokom letnje NBA lige igrati za Filadelfiju.

Kada su u pitanju mečevi Letonije i Belgije istakao je da očekuje teži meč protiv Letonaca.

- Nisam igrao prvu utakmicu, oni igraju brzo i šutiraju bolje za tri, nego za dva. Belgija? Izgubili smo od njih, ali gledamo prvo Letoniju, oni su teža ekipa i nadam se pobedi - poručio je Petrušev.


BONUS VIDEO: Pešić okupio "orlove" - trening reprezentacije Srbije
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest