VLADA JOVANOVIĆ PRED MEČ ODLUKE: "Očekujem tešku utakmicu, ali i da budemo pravi"

Novosti online

13. 06. 2022. u 17:25

TRENER košarkaša Mege Vladimir Jovanović istakao je da očekuje tešku utakmicu protiv Crvene zvezde, ali je dodao da je njegov tim motivisan za ovaj duel.

ВЛАДА ЈОВАНОВИЋ ПРЕД МЕЧ ОДЛУКЕ: Очекујем тешку утакмицу, али и да будемо прави

Foto: Mega Soccerbet/Ivica Veselinov

Crvena zvezda će u utorak od 18.30 časova dočekati Crvenu zvezdu u majstorici polufinala plej-ofa Superlige Srbije.

- Ne postoji posebna priprema za majstoricu protiv Crvene zvezde, sve što bismo dodatno rekli bi moglo da stvori kontraefekat našoj mladoj ekipi. Hala Aleksandar Nikolić, publika, Zvezda, sve je to i više nego dovoljno za motivaciju moje ekipe. Moja uloga se sastoji u tome da im objasnim da je to utakmica kao i svaka druga, isti je teren, ista su pravila i posle tog uvodnog emotivnog naboja koji će sigurno da postoji kao što je postojao i na prethodnoj utakmici. Voleo bih da odigraju taj meč kao što su odigrali i prethodni. To će biti daleko teže, hala Aleksandar Nikolić je daleko teža ne za nas samo, već i za daleko kvalitetnije i iskusnije timove. Očekujem tešku utakmicu, ali i da budemo pravi, da se naš rad vidi na terenu, bez obzira na krajnji rezultat - izjavio je Jovanović.

Krilni centar Mege Boriša Simanić je istakao da je na njegovoj ekipi da ponovi pristup igri kakav je bio u drugoj utakmici protiv Crvene zvezde.

- Sigurno je da nas očekuje izuzetno teška utakmica. Drago mi je što je posle jako teškog poraza u prvom meču moja ekipa uspela u drugoj utakmici da odgovori Crvenoj zvezdi na čvrstu igru i dođe do pobede. Očekujemo svakako njihovu reakciju, a na nama je da ponovimo čvrstinu u igri i želju sa druge utakmice, kao i da ne dozvolimo velike padove u igri, što bi protivnik kao veoma iskusna i kvalitetna ekipa, umeo da kazni - izjavio je Simanić.

Bolji iz ovog duela igraće u finalu Superlige Srbije protiv ekipe FMP. Finalna serija se igra na tri pobede.


BONUS VIDEO: Vrelo u Pioniru, navijači Crvene zvezde pred finale
 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!