SRPSKI TANDEM U DENVERU: Jokiću stiže kolega iz reprezentacije?

Novosti online

06. 06. 2022. u 17:56

KAKO prenosi "Denver post" srpski košarkaš Bogdan Bogdanović bi mogao da se nađe na meti "Nagetsa" kada su u pitanju pojačanja za narednu sezonu.

СРПСКИ ТАНДЕМ У ДЕНВЕРУ: Јокићу стиже колега из репрезентације?

FOTO: AP

Američki novinar iz Denvera, Majk Singer, kaže da bi Kalvin But, novi generalni menadžer ekipe iz Kolorada, ovo leto mogao da napravi nekoliko važnih poteza kada je u pitanju sastav tima za sledeću sezonu.


S obzirom na to da je vlasnik "Nagetsa" na predstavljanju novog direktora za košarkaške operacije, najavio velike ambicije, za očekivati je mnogo promena u Denveru ovo leto.

Singer smatra da je vrlo realno da trener Majk Meloun neće želeti da nastavi saradnju sa Vilom Bartonom u budućnosti, a kao njegovu zamenu naveo naveo je nekoliko košarkaša, među kojima je i naš Bogdan Bogdanović.



Novinar je kao potencijalne mete naveo Dilona Bruksa, Kema Rediša, Deandre Hantera, ali i našeg Bogdanovića. On smatra da bi se Nikola Jokić odlično osećao zbog "Bogijeve" sposobnost da širi odbranu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TSS TV (@techsport.tv)



Ovo nije prvi put da strani mediji povezuju srpski tandem u Denevru. Nema sumnje da bi ljubitelji igre pod obručima bili oduševljeni ako bi do ovoga došlo i kada bi imali priliku da gledaju domaći dvojac u NBA ligi kao nekad Divca i Stojakovića.

BONUS VIDEO: Fotografija MVP Jokića na Geneks kuli?

 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)