VELEOBRT! Bertomeu opet najavio Zvezdu i Partizan zajedno u Evroligi

Novosti online

22. 05. 2022. u 13:04

Evroliga tek što je završena a već se spekuliše ko će biti učesnik naredne. Naravno, reč je o predstavnicima iz Srbije, tačnije iz Beograda, i večito pitanje mogu Crvena zvezda i Partizan zajedno učestvovati u ovom elitnom takmičenju?

ВЕЛЕОБРТ! Бертомеу опет најавио Звезду и Партизан заједно у Евролиги

Foto: EPA-EFE/David Aguilar

Prema izjavama prvog čoveka Evrolige, Đordija Bertomeua izvukao se zaključak da je to nemoguće, međutim, iskusni funkcioner je u novoj izjavi oprvgao svoju prethodnu...

Naime, u periodu između polufinala i finala Fajnal fora koji se odigravao u Beogradu, Bertomeu je dao intervju za Maxbet radio.

- Zadovoljni smo, organizacija je na nivou koju smo i očekivali od Beograda. Svima je omogućeno da ovih dana uživaju u košarci. Dvorana, ambijent, fan zona, dve polufinalne spektakularne utakmice. Vrlo smo zadovoljni odlukom da organizaciju poverimo Beogradu - istakao je Bertomeu za MaxBet radio.

Na pitanje da li ikako postoji mogućnost da Beograd ima dva predstavnika u Evroligi, Bertomeu je odgovorio:

- Da, teoretska mogućnost postoji. Dve beogradske ekipe su u polufinalu, ako se plasiraju u finale, osvajač će automatski da igra Evroligu. Postoji mogućnost da specijalna pozivnica ode i u Beograd. Nije nemoguće da se dogodi.

Podsetimo se, pred nama su "majstorice" polufinalnih utakmica plej-ofa ABA lige, gde snage odmeravaju Partizan - Budućnost i Crvena zvezda - Cedevita Olimpija.  

BONUS VIDEO: Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce do najboljeg košarkaša na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda