BOBI PONOVO U HIT FILMU: Marjanović u dresu Hemofarma dominira uz Adama Sendlera

Novosti online

11. 05. 2022. u 08:23 >> 08:26

BOBAN Marjanović će biti zvezda novog filma "Hasl", premijerno će biti prikazan u američkim bioskopima početkom juna, a biće dostupan i na Netfliksu.

БОБИ ПОНОВО У ХИТ ФИЛМУ: Марјановић у дресу Хемофарма доминира уз Адама Сендлера

FOTO: Printskrin/Tviter/AdamSandler

Bobi je oduševio gledaoce svojom ulogom u filmu "Džon Vik", a njegov talenat za glumu su očigledno primetili i drugi producenti.

U novom košarkaškom filmu "Hasl", koji će biti prikazan na Netfliks platformi, Marjanović glumi košarkaša iz Srbije, tačnije košarkaša Hemofarma, za koji je i sam igrao na početku karijere.

Adam Sendler (u filmu pod imenom Stenli Šugarmen), producent i glavni glumac filma, u ulozi skauta Filadelfija Seventisiksersa dolazi u Srbiju zbog Marjanovića.

Iako on sumnja da Bobi ima samo 22 godine, koliko je maksimum za prijavu na draftu, Marjanović ga u to ubeđuje, ali onda i šokira.

Dok traje razgovor Sendlera i Marjanovića, pored njih stoji dečak za kog skaut pita Bobija ko je to, dok on odgovara da je to njegov sin koji ima 10 godina. Sendlerova reakcija dovoljno govori.

Osim Bobana Marjanovića, u filmu učestvuju još dve NBA zvezde. To su španski košarkaš Huančo Ernangomez i mlada zvezda lige Entoni Edvards.

BONUS VIDEO: OVO JE NAŠ NBA MVP: Nikola Jokić ušao u istoriju, a hteo je da bude nešto drugo

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024