FMP U POLUFINALU KUPA RADOVIJA KORAĆA: "Panteri" ubedljivi protiv Borca, čeka se Partizan (FOTO)

Č. V.

18. 02. 2022. u 19:51

FMP se plasirao u polufinale Kupa Radovija Koraća, pošto je u četvrtfinalu u ubedljivo savladao čačanski Borac sa 88:77 u niškom "Čairu".

ФМП У ПОЛУФИНАЛУ КУПА РАДОВИЈА КОРАЋА: Пантери убедљиви против Борца, чека се Партизан (ФОТО)

FOTO: A. Ilić

Došao je tim iz Železnika na Kup u lošem raspoloženju, jer je pre meča sa timom Marka Marinovića zabeležio šest vezanih poraza. Ipak, ovaj duel su odigrali odlično i potpuno zasluženo se plasirali među četiri najbolje ekipa najmasovnijeg takmičenja.

"Panteri" su igrali sjajnu odbranu u prvom poluvremenu. Posle 20 minuta košarke rivala su sveli na svega 26 poena, a postigli su 39.

Očekivala se reakcija Borca kako bi pokušali da se vrate u meč. Ipak, FMP je nastavio da igra dobro, pa je dobio i treći kvartal. Čačani su dobili poslednji period, ali to je bilo dovoljno samo da se ublaži poraz.

Najefikasniji kod pobednika bio je Danilo Tasić sa 19 poena, pratio ga je Nikola Šaranović koji je postigao 12. U poraženom timu najviše se istakao Marko Pecarski sa 18 poena, dok je Radovan Đoković dodao 13.

FMP će u polufinalu igrati protiv pobednika meča Partizan - Borac Zemun. Ta utakmica počinje u 21 sat.

BONUS VIDEO: Plate NBA košarkaša: da li je Jokić stvarno MVP?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!