DEVET GODINA VERNOSTI: Vladimir Lučić potpisao novi ugovor sa Bajernom

V. P.

08. 02. 2022. u 23:03

SRPSKI reprezentativac Vladimir Lučić produžio je ugovor sa minhenskim Bajernom do kraja sezone 2024/2025, klubom čije boje brani još od 2016! Primer kakav se retko sreće u profesionalnom sportu, posebno u današnjoj košarci.

ДЕВЕТ ГОДИНА ВЕРНОСТИ: Владимир Лучић потписао нови уговор са Бајерном

FOTO: N. Paraušić

Važeći ugovor ističe predstojećeg leta, a popularni Luča nije se dvoumio da li da prihvati produženje boravka u Bavarskoj do svoje 36. godine.

- Veoma sam srećan što ostajem deo Bajernove porodice još tri godine - rekao je na konferenciji za medije, kojom je predstavljen jedan od najvažnijih poslovnih poteza košarkaške sekcije bavarskog velikana. - Uložili smo mnogo napornog rada u ovaj projekat, sa velikim uzbuđenjem iščekujem da vidim šta će budućnost doneti klubu. Zahvaljujem se saigračima, članovima stručnog štaba i celokupnoj organizaciji na ovoj prilici i velikom poverenju.

Zahvalni su i Bavarci na tome što je na vrhuncu karijere odlučio da ostane u klubu koji tek krči put ka statusu evropskog giganta. Lučić je prethodne sezone bio član idealne petorke Evrolige, u društvu Vasilija Micića, Nikole Mirotića, Kevina Pengosa i Edija Tavaresa.

- Vladimir je fenomenalan igrač, kojeg bi mnogi klubovi želeli da imaju - kaže Marko Pešić, generalni menadžer Bajerna. - Iako je svestan toga, doneo je odluku da ostane sa nama, što je veliki uspeh i nagrada za sve nas.

BONUS VIDEO: DOMINACIJA: Prvih sedmorica skakača u NBA ligi u ovom trenutku su Evropljani!

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!