VALJAK BEZ PREDAHA: Partizan dočekuje Megu u odloženom meču ABA lige

G. KELIĆ

20. 01. 2022. u 10:00

NEMAJU košarkaši Partizana vremena za analizu i osvrt posle velike pobede nad Hamburgom u Evrokupu, pošto ih već danas (17.00) očekuje nova bitka, ovog puta u regionalnom takmičenju.

ВАЉАК БЕЗ ПРЕДАХА: Партизан дочекује Мегу у одложеном мечу АБА лиге

KK Partizan / Dragana Stjepanović

U odloženom 13. kolu ABA lige u dvorani "Aleksandar Nikolić" dočekaće ekipu Mege, dok će već u subotu na istom mestu i u isto vreme ugostiti zagrebačku Cibonu.

Meč, koji je prvobitno po rasporedu trebalo da se odigra u poslednjim danima prošle godine, pomeren je za početak ove usled problema sa virusom korona, koji su napali momke iz Braće Jerković. Nažalost po njih, situacija se otad nije posebno popravila pa će na megdan crno-belima svakako izaći u okrnjenom sastavu, bez Nikole Đurišića, Karla Matkovića, Malkoma Kazalona, Aleksandera Balcerovskog i Alekse Uskokovića, dok su pod znakom pitanja još uvek nedovoljno oporavljeni Nemanja Jović i Mladen Vujić.

- Kako to obično biva, trudićemo se da odradimo najbolji mogući skauting, da postavimo utakmicu i probamo da igramo ozbiljno. Kao i svaki tim, i Mega zaslužuje respekt. To su mladi igrači koji uvek imaju veliku želju da igraju, da se takmiče. Zato moramo da imamo isti pristup kao protiv Hamburga - istakao je trener "valjka" Željko Obradović, koji ponovo neće moći da računa na kapitena Radeta Zagorca, zamenika Nemanju Dangubića i mladog Dušana Miletića, koji se oporavljaju od korone.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati