KORONA HAOS U ZVEZDI: Ima još zaraženih crveno-belih!

Novosti online

08. 01. 2022. u 17:40

KOŠARKAŠKI klub Crvena zvezda je i dalje u velikom problemu zbog SARS-CoV-2 tipa koronavirusa.

КОРОНА ХАОС У ЗВЕЗДИ: Има још заражених црвено-белих!

Foto: ABA liga

Brojni članovi crveno-belih zaraženi su koronom, o čemu su crveno-beli obavestili javnost sredinom prethodne sedmice, a ove subote su saopštili i sledeće:

"Košarkaški klub Crvena zvezda mts obaveštava javnost da je nakon novih testiranja koja su obavljena u subotu, identifikovan novi slučaj Covida 19 među članovima našeg prvog tima i stručnog štaba.

Pozitivan na Covid 19 je i naš prvotimac Dejan Davidovac, koji se tako priključio listi na kojoj se od ranije nalaze prvi trener Dejan Radonjić, prvi pomoćnik Goran Boškovič, član stručnog štaba Nikola Birač, igrači: Branko Lazić, Luka Mitrović, Ostin Hollins, Nejt Volters, Ognjen Dobrić, Stefan Marković, Marko Simonović, Maik Cirbes i Nikola Kalinić.

Dejan Davidovac - Foto: AdmiralBet ABA League / Dragana Stjepanović

Kao i u prethodnim slučajevima, shodno svim zdravstvenim merama i preporukama lekara, i Dejan Davidovac naredni period provešće u izolaciji i uz nadzor klupskih lekara".

Zvezda je u Evroligi trebalo da igra 6. januara, u četvrtak od 19 časova protiv Fenerbahčea u Beogradu, ali je taj meč odložen, dok bi u ABA ligi u nedelju, u istom terminu, trebalo da gostuje ekipi Budućnosti.

BONUS VIDEO: Novak Đoković došao na utakmicu košarkaša Zvezde

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju