"POBEDA ZA JELOVCA": Heroj Jagodić-Kuridža posvetio trijumf srpskom košarkašu

Novosti online

25. 11. 2021. u 23:15

MARKO Jagodić-Kuridža bio je junak Srbije protiv Letonije, a pobedu je posvetio Stevanu Jelovcu, našem igraču koji je doživeo moždani udar.

ПОБЕДА ЗА ЈЕЛОВЦА: Херој Јагодић-Куриџа посветио тријумф српском кошаркашу

FOTO: FIBA

Član AEK-a se bori za život, a svi verujemo da će uspeti da pobedi u najvažnijoj utakmici. Zbog toga su "orlovi" trijumf u dvorani "Aleksandar Nikolić" posvetili njemu.

- Pre svega bih hteo da poželim brz oporavak Stevanu Jelovcu, cela ekipa posvećuje pobedu njemu. Što se tiče utakmice, jurili smo rezultat, dali smo maksimum, kako u odbrani, tako i u napadu. Mi smo uradili najviše što smo mogli za tri, četiri dana - rekao je Kuridža.

Marko Jagodić-Kuridža/KSS

Iskusni krilni centar je analizirao i narednog rivala - selekciju Belgije (nedelja, 15.30).

- Ekipa su koja se dobro poznaje, znaju šta hoće. Biće teško, ali sa angažovanjem i našom željom, moramo doći do pobede - zaključio je košarkaš Budućnosti.

Slično kao i Jagodić-Kuridža je meč prokomentarisao i Dušan Ristić.

- Nije bila sjajna utakmica, kao da su oni imali šuterski trening u nekom trening. Uprkos našoj lošoj igri, pokazali smo karakter i slavili. Verujemo da će to već protiv Belgije to bolje izgledati - ističe Ristić.

Centar Fuenlabrade je otkrio kako je sarađivati sa Svetislavom Pešićem.

- Izgleda fenomenalno. On je košakraška enciklopedija i trudimo se da upijamo svaku reč od njega. Možda to nismo pokazali večeras, ali sigurno hoćemo protiv Belgije - zaključio je Ristić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba