JOKIĆ "ARHIVIRAO" MORISA: "Bilo pa prošlo!" (VIDEO)

Novosti online

13. 11. 2021. u 11:52

VRATIO se Nikola Jokić posle suspenzije zbog incidenta sa Markifom Morisom i pokazao da kratka pauza nije uticala na njegovo košarkaško umeće.

ЈОКИЋ АРХИВИРАО МОРИСА: Било па прошло! (ВИДЕО)

Tanjug/AP

Nije srpski as bio najefikasniji u redovima Denvera koji je savladao Bogdanovićevu Atlantu, ali jeste pretekao Lerija Birda na listi igrača sa najvećim brojem tripl-dablova u karijeri.

Sprski centar nije želeo mnogo da komentariše ovaj incident u obraćanju medijima posle trijumfa nad Hoksima. 

- Utakmica sa Majamijem je bila, pa prošla. A večerašnja utakmica je bila stvarno super za nas. Imamo taj trend da igramo dobro odbranu tokom sezone što je stvarno super i to će nam mnogo pomoći u nastavku sezone - rekao je Jokić. 

Nikola je upisao tripl-dabl na ovom meču, postigavši 22 poena 19 skokova i 10 asistencija.

- Moja partija je, eto, bila dobra. Dosta smo promašivali i individualno i grupno, tako da moramo malo bolje da šutiramo. Ali eto, dobro je kad pobedimo, kad tim igra bolje. Očekuje nas Portland za par dana. Uvek su nezgodni i bude velika borba. Verovatno će biti i ova sledeća - zaključio je Jokić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

RAJ NA ZEMLJI! U ovom mestu letuju turisti iz inostranstva, a sada je dostupno i Srbima