JOKIĆ O SUDIJSKOJ KRAĐI: Boli, ali preživeću!

Novosti online

04. 11. 2021. u 11:26

PORAŽENI su košarkaši Denvera od Memfisa sa 108:106, Nikola Jokić je bio briljantan, ali su glavnu ulogu na sebe preuzele sudije.

ЈОКИЋ О СУДИЈСКОЈ КРАЂИ: Боли, али преживећу!

Foto: AP

Poslednji napad i poslednji šut za produžetak na sebe je uzeo naš as. Nije pogodio, ali je očigledno bio fauliran. To su videli svi osim onih koji su morali. Delioci pravde su ostali nemi i Memfis je slavio.

Jokić je nakon meča upitan baš o toj poslednjoj akciji.

- Stvarno želiš da znaš? Ok, imali smo tajm-aut, zatim sedam ili osam sekundi. Suštinski je ostalo četiri ili pet sekundi za akciju i razmišljao sam o tome ko će da me čuva. Džekson je brz, dobar, dobro se kreće, skočan je i ume da izblokira šut. Nisam želeo da idem desno jer je u reketu mogao da se pojavi još neko i ne želim da dođem do tako teškog šuta. Zato sam malo sačekao i otišao u sredinu, rekao sam da ću taj šut uzeti i zaista se osećam komforno pri ovakvim situacijama. Nemam dilemu oko ovoga, to je dobar šut - rekao je Jokić.

Delovalo je da je Jokić fauliran pri šutu.

- Ne znam, mislio sam da će biti faul, momak je išao pravo na mene i… To je malo bolno, biće bolno, ali mislim da ću preživeti.

Denver se muči kada Jokić nije na parketu.

- Svi me gledaju kao lidera i moram da budem mnogo bolji. Ne treba njih kriviti. Ja sam tu, pa onda svi ostali. Nije ovde samo jedan momak, ne možete da govorite samo o klupi, starterima, treneru. Sve je kolektivno. Ja sam prvi, pa onda svi ostali u grupi - zaključio je srpski centar.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!