JOKIĆ DAO, PA PROSUO: Nikola od junaka do tragičara (VIDEO)

Novosti online

04. 11. 2021. u 06:34

KOŠARKAŠI Memfisa nadigrali su Denver sa 108:106 na svom terenu i u drugoj utakmici u sezoni, a Nikola Jokić je, uprkos tome što je odigrao do sada najefikasniji meč, bio tragičar meča jer u poslednjim sekundama nije svom timu uspeo da donese produžetak.

ЈОКИЋ ДАО, ПА ПРОСУО:  Никола од јунака до трагичара (ВИДЕО)

Foto: AP

Srbin je upisao rekord sezone sa 34 poena, te 11 uhvaćenih, pet podeljenih i dve ukradene lopte za 35 minuta na parketu, ali ni to nije bilo dovoljno da se savladaju tvrdi Grizlisi.

Jokiću će najteže od svega biti promašen šut za produžetak iz reketa. Lopta je ostala na prvom obruču, a obično su to situacije iz kojih Nikola retko kada promašuje.

Meč pun dramatičnih obrta domaćini su odlično počeli i ubedljivo dobili prvu četvrtinu, ali je Denver predvođen Jokićem odmah uzvratio i došao na samo jedan koš zaostatka na poluvremenu.

U nastavku su stigli i do dvocifrene prednosti, ali domaćini uspevaju da načine novi preokret i uvedu meč u neizvesnu završnicu u kojoj su na šest minuta do kraja imali prednost sa 97:94.

U dramatičnoj završnici uspeli su da sačuvaju prednost za drugu pobedu u duelima sa Denverom.

U pobedničkom timu najefikasniji je bio Džekson sa 22 postignuta poena, a odlično su ga pratili Dezmond Bejn i Kajl Anderson sa po 16, dok je Morant dodao 18 poena uz po šest skokova i asistencija.

U timu Denvera uz Jokića najefikasniji sa 26 poena bio je Barton, a Majkl Porter je ostao na samo 12 poena.

Denver sada ima tri poraza u prethodnih pet mečeva i skor 4:4, a Memfis je na pobedi više.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu