ZVEZDA NA NAJTEŽEM EVROLIGAŠKOM GOSTOVANJU: Zbog ove vesti iz Moskve crveno-belima drastično porasle šanse

Novosti online

15. 10. 2021. u 08:30

KOŠARKAŠI Crvene zvezde večeras od 19 sati igraju protiv CSKA u Moskvi u četvrtom kolu Evrolige.

ЗВЕЗДА НА НАЈТЕЖЕМ ЕВРОЛИГАШКОМ ГОСТОВАЊУ: Због ове вести из Москве црвено-белима драстично порасле шансе

FOTO:KK Crvena zvezda

Najteži mogući meč u najkvalitetnijem košarkaškom takmičenju, ali posle informacije da za domaći tim neće nastupiti Tornike Šengelija, izabranicima Dejana Radonjića su znatno porasle šanse.

Gruzijac je sjajno započeo sezonu u Evroligi i bio je MVP drugog i trećeg kola elitnog takmičenja.

- CSKA svake godine napada vrh, ima iste ciljeve. Tako je i ove sezone. Već na početku je pokazao da je među favoritima za osvajanje. Tim pun kvaliteta, iskustva, trofeja. Čeka nas težak posao u Moskvi i biće potrebno da budemo jako dobri da bismo parirali CSKA - izjavio je trener Dejan Radonjić.

Zvezda u Rusiju ide posle trijumfa protiv Žalgirisa, a Radonjić ističe da njegova ekipa treba da vidi kako će da odgovori na kvalitet rivala.

- Da vidimo koliko možemo da budemo konkurentni protiv favorita za osvajanje i na osnovu toga ćemo praviti analize i davati konkretne odgovore. U takvoj smo fazi da je potrebno određeno vreme i broj testova da bismo nešto konkretnije mogli da kažemo, jer nismo imali prilike da uradimo sve što je bilo planiramo - rekao je Radonjić.

- Nadamo se da ćemo što pre izaći iz problematike sa povredama i da ćemo imati još igrača na koje možemo da računamo za sledeći period, koji je takođe jako zahtevan. Sigurno ćemo dati sve od sebe i pokušati da odigramo najbolje što možemo. Znamo protiv koga igramo, ali želimo da izađemo na parket i damo maksimum - zaključio je Radonjić.

Košarkaš Dejan Davidovac smatra da je CSKA i ove sezone jedan od favorita za titulu prvaka Evrope i da će njegov tim imati težak zadatak u Moskvi.

- CSKA je u ovom trenutku možda i najbolja ekipa u Evropi. Teška utakmica, ali daćemo sve od sebe da pokušamo da ih pobedimo. Idemo u Moskvu raspoloženi i očekujem dobru utakmicu - rekao je Davidovac.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest