ZAGORAC POZIVA NAVIJAČE NA STRPLJENJE: Kada ekipa bude u potpunosti "legla", tada će biti prava stvar

Novosti online

25. 09. 2021. u 12:21

NOVI kapiten košarkaša Paritzana, Rade Zagorac ocenio je pripremni period crno-belih koji novu sezonu počinju u ponedeljak od 18 sati protiv Zadra.

ЗАГОРАЦ ПОЗИВА НАВИЈАЧЕ НА СТРПЉЕЊЕ: Када екипа буде у потпуности легла, тада ће бити права ствар

Foto ABA liga

Govorio je krlini igrač o utakmicama koje je tim Željka Obradovića igrao na pripremama, pre svih protiv Efesa i Fenerbahčea.

- Protiv Efesa u Beogradu smo imali dobru utakmicu, ali moram da naglasim da je i onaj meč protiv Fenerbahčea u Turskoj, takođe Partizan. To je ista ova ekipa, koja je u stanju da izgubi 20 razlike od Fenera, a onda i da pobedi Efes, koji je tada bio bez nekoliko igrača, ali je i dalje evropski prvak - rekao je Zagorac za "Sportski žurnal".

Iskoristio je priliku i pozvao navijače da budu uz tim i daju mu podršku od početka sezone.

- Molim navijače za veliko strpljenje. Ova ekipa nije pravljena za instant uspeh. Niti će u prvom delu sezone ne znam kako igrati i dominirati. Vremenom kada obim rada koji smo nagomilali tokom priprema i pun potencijal ekipe budu "legli", tada mislim da će biti prava stvar. Još jednom molim za strpljenje i veru u ovu ekipu - zaključio je kapiten Partizan.

Podsetimo, ABA lige je počela juče pobedama Cibonu protiv Mornara u Baru (87:77), te Crvene zvezde u Beogradu protiv Splita (97:61).

BONUS VIDEO: Oproštaj Novice Veličkovića pred punom Arenom

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati