MILENKO TEPIĆ U NOVOJ ULOZI: Mega predstavila nove dresove, ponovo pomeraju granice (FOTO)

Novosti online

18. 09. 2021. u 15:30

Košarkaški klub Mega Basket je u veseloj atmosferi na timskom fotografisanju predstavio ekipu za sezonu 2021/22, a istom prilikom, promovisani su i novi dresovi kluba.

МИЛЕНКО ТЕПИЋ У НОВОЈ УЛОЗИ: Мега представила нове дресове, поново померају границе (ФОТО)

FOTO: Mega basket/Ivica Veselinov

Mega će novu sezonu, kao i svih prethodnih, ući sa izuzetno mladim i talentovanim timom sa prosekom od 20,5 godina, pri čemu je najstariji igrač ekipe Dejšon Smit sa 26 godina, pa će trener Vladimir Jovanović pred sobom imati još jedan veliki i lep izazov da mladu ekipu izvede na pravi put, kao što je to bio slučaj i prethodne sezone.

FOTO: Mega basket/Ivica Veselinov

Ekipu će na terenu predvoditi kapiten Luka Cerovina, a pored njega u sastavu za predstojeću sezonu su i Nikola Jović, Malkolm Kazalon, Karlo Matković, Boriša Simanić, Dejšon Smit, Aleksander Balcerovski, Matej Rudan, Nikola Đurišić, Nikola Kočović, Mladen Vujić i Samson Ružencev, dok će Mihailo Mušikić i Luka Bogavac pored Mege, nastupati na dvojnu licencu i za OKK Beograd.

U stručnom štabu Mega Basketa će pored trenera Vladimira Jovanovića i generalnog menadžera Gorana Ćakića, još biti i pomoćni treneri Vule Avdalović, Đorđe Ilić i Dejan Pejić, kondicioni trener Marko Sekulić, fizioterapeut Miloš Savić, doktor Uroš Stanković, dok će posle odlaska u igračku penziju, na mestu tim menadžera ekipe biti Milenko Tepić.

FOTO: Mega basket/Ivica Veselinov

I u predstojećoj sezoni KK Mega Basket očekuju brojni izazovi, a prvi u nizu će biti u nedelju 26. septembra od 12 časova kada će u Hali sportova Ranko Žeravica dočekati podgoričku ekipu SC Derby u okviru prvog kola ABA lige.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)