OSLABLJENA ZVEZDA IZGUBILA OD MEGE: Crveno-beli doživeli prvi poraz

G. K.

18. 09. 2021. u 15:23

KOŠARKAŠI Crvene zvezde doživeli su prvi poraz u pripremnom periodu pošto su u verovatno poslednjem kontrolnom meču pred početak sezone izgubili od ekipe Mege rezultatom 74:73.

ОСЛАБЉЕНА ЗВЕЗДА ИЗГУБИЛА ОД МЕГЕ: Црвено-бели доживели први пораз

FOTO: KK Crvena zvezda

Sa velikim kadrovskim problemima se bore crveno-beli, zbog čega su i otkazali put u Grčku na mečeve sa Promiteasom i AEK, a u utakmici sa mladim timom Vlade Jovanovića, regionalni i srpski šampion je igrao bez Vajta, Dobrića, Lazića, Voltersa i Davidovca.

Sa pozamašno skraćenom rotacijom, Zvezda nije mogla da do kraja odgovori na veći napadački opus rivala koji je veliki posao uradio u drugoj četvrtini dobivši je sa 20:7.

Dominantni u pobedničkom timu su bili Nikola Jović (16p) koji bi ove sezone trebao da krene putem imenjaka Jokića i Filipa Petruševa kao novi prospekt kluba i Karlo Matković (18p). Dvocifreni su još bili Kazalon i Cerovina sa 11 postignutih poena.

Kod Zvezde koja je igrala sa dva mlada igrača u timu (Gušić, Popović) najviše se istakao Maik Cirbes sa 13 poena i sedam skokova dok je Kalinić pored isto toliko koševa upisao i pet asistencija.

Ostaje da se vidi da li će Zvezda do otvaranja sezone u ABA ligi sa Splitom, 24. septembra odigrati još koji meč.

BONUS VIDEO: Igrači Zvezde slave ulazak u Ligu Evrope

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)